Intersolias användarträff 12-13 september 2017

Intersolias användarträff äger rum den 12-13 september på Hotell Riviera i Båstad.

Hotell Riviera i Båstad är en mycket fin och trivsam anläggning som håller högsta klass och inramningen kan knappast bli trevligare med havet och stranden i direkt anslutning.

Från tidigare användarträffar vet vi att nätverkande med andra står högt på önskelistan och i år så tjuvstartar vi den 12 september med en lunch vid 13:00, som följs av en workshop på eftermiddagen fram till 16:30. På kvällen äter vi som vanligt en trevlig middag. Den 13 september håller vi som vanligt vår användarträff med föreläsningar, lunch och nätverkande mingel hela dagen, från 9:00 till 16:45.

Ni kan välja att delta både den 12:e och den 13:e eller bara den 13:e. Vill man inte delta på lunch och workshop den 12:e så går det bra att bara delta på middagen på kvällen.

Nytt för året är den Workshop som våra konsulter anordnar på eftermiddagen den 12:e. Då kommer ni att få intressanta frågeställningar att diskutera i grupp och tillfälle att ta del av andras syn på frågeställningarna.

Den 13:e får ni ta del av intressanta föreläsningar där bland annat Kemikalieinspektionen kommer att presentera sin verksamhet och hur de arbetar.

Ett mycket uppskattat inslag från tidigare träffar är att få ta del av hur andra kunder arbetar och hur de löser olika frågor så till i år låter vi tre olika typer av verksamheter presenterar sig och berättar mer hur de arbetar med kemikalier.

Dessa verksamheter är:

  • SAAB AB
  • IKEA
  • Sisource

Utöver det så talar Intersolias personal om såväl iChemistry, best practise i verksamheter och delar med sig av erfarenheter och nyheter.

I pauserna finns som vanligt Intersolias personal tillgänglig för frågor och samtal.

På träffen kommer också Intersolia Chemical Responsibility Award 2017 att delas ut till en kund som gjort en extra bra insats i arbetet med sina kemikalier.

Moderator för träffen är Gudrun Bremle som i år tar hjälp av smart teknik för att involvera deltagarna ytterligare med interaktiva frågeställningar.

Användarträffen är öppen för alla Intersolias kunder och varje kund kan delta kostnadsfritt med en deltagare, tillkommande deltagare betalar 1995kr och då ingår lunch, 2-rättersmiddag den 12/9 samt fika och lunch den 13/9.

Vill man bara delta den 13/9 så kostar det 995kr för tillkommande personer.

Kostnad för boende tillkommer och bokas direkt med anläggningen, www.hotelrivierastrand.se eller 0431-558213.

Vid bokning så ange kod #53791 så tar ni del av ett förmånligare pris.

 

Kommunikationerna till Båstad är goda och ni kan resa både med tåg, bil och flyg.

KONTAKT